Bel: +31852082788!
Rioolcamera

Inspectie met een rioolcamera door Allrioolservice

Heeft u herhaaldelijk last van verstoppingen of overstromingen? Vraag Allrioolservice dan om langs te komen met de rioolcamera in Vianen of omgeving. In principe voeren we de visuele inspectie door heel provincie Utrecht uit. Binnen een marge van een halve meter kunnen wij hiermee bepalen waar het probleem vandaan komt.


Riolering volledig in kaart gebracht

De camera die we gebruiken voor de rioolinspectie beschikt over een zender in de kop. Hiermee controleren we het deel dat niet met het blote oog te zien is. Zo kunnen we precies zien waar de riolering naartoe loopt. Bovendien kunnen we met de rioolcamera problemen traceren. Denk hierbij aan het achterhalen van gebroken, verzwakte of platgedrukte leidingen. Ook kan het zo zijn dat de riolering is getroffen door ingroeiende boomwortels.

De camera-inspectie voor het riool zorgt ervoor dat we heel veel kunnen zien en dus goed in kaart kunnen brengen hoe de leidingen lopen. Na het vinden van de oorzaak, kunnen we in overleg met u het defect herstellen.

Onderzoek voor verschillende doeleinden

Met de camera-inspectie letten we in het bijzonder op de ligging, de aansluitingen, de beugels en de ronding van de leidingen. We kunnen dit onderzoek tevens inzetten wanneer u van plan bent een nieuw huis te kopen. Dan voeren we de inspectie uit in de kruipruimte. Op deze manier weet u zeker of het riool naar behoren werkt en goed is aangelegd. Bent u getroffen door een probleem? Dan gaan we op het betreffende punt aan de slag.

Meer weten over de rioolcamera? U kunt Allrioolservice uit Vianen bellen via het telefoonnummer 0347-351199. Een vrijblijvende offerte vraagt u aan door een reactie achter te laten via het online formulier. We helpen u spoedig verder.