Bel: +31852082788!
Riool Reinigen

Allrioolservice is hét adres om uw riool te reinigen

Zorg ervoor dat problemen in de toekomst met uw riool worden voorkomen of maak juist een einde aan bestaande complicaties. Allrioolservice staat voor u klaar om uw riool te reinigen in Vianen of omstreken door middel van een hogedrukreiniger. Door heel provincie Utrecht zorgen wij voor een snelle en uitstekende reinigingsservice.


Hogedrukreiniger om ontstoppingen tegen te gaan

Met de hogedrukreiniger kunnen we met een hoge waterdruk alle ophopingen in uw afvoer en riool wegspuiten. Dit doen we altijd van buiten- of onderaf, zodat u geen last krijgt van overstromingen in uw woning of pand. Bovendien komt er geen druk te staan op uw leidingen, waardoor er nauwelijks risico is op problemen. De reiniger is voorzien van een spuitkop die zichzelf door de buis heentrekt. Op deze manier zullen we ook de wanden van de leiding reinigen.

Het voordeel van hogedrukreiniging ten opzichte van reinigen met een spiraal is dat deze methode ervoor zorgt dat al het opgehoopte vuil weg wordt gespoten. Wel dienen we hiervoor alle leidingen op te graven, waarna we het riool kunnen reinigen.

Voor vele soorten leidingen

Voornamelijk hemelwaterafvoeren gaan vaak verstopt zitten met mos, bladeren, vet en zeepafzettingen. Deze buizen kunnen we tevens schoonmaken met onze hogedruk. Grondleidingen en rioleringen die naar het gemeenteriool lopen behoren eveneens tot ons werkveld. Zelfs als het om het ontstoppen van uw riool gaat.

Voor het opvragen van meer informatie kunt u Allrioolservice uit Vianen altijd bellen via het telefoonnummer 0347-351199. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan via het online formulier. Wij zijn hét adres om uw riool te reinigen.