Bel: +31852082788!
Riool laten ontstoppen

Allrioolservice voor het ontstoppen van uw riool

Is uw riool verstopt? Allrioolservice lost het graag voor u op. Een riool ontstoppen in Vianen of omgeving is voor ons appeltje-eitje, we zorgen dan ook altijd voor een snelle oplossing. Met onze 24-uursservice staan we dag en nacht voor bedrijven en particulieren klaar om elk soort leiding te ontstoppen.


Vrezen met een spiraal en hogedrukreiniging

Doorgaans ontstoppen wij het riool met een hogedrukreiniger. Hierbij spuiten we alle opgekropte smurrie weg met een hoge waterdruk. Om te voorkomen dat er geen overstromingen binnenshuis plaatsvinden, doen wij dit van buiten- of onderaf. Soms komt het voor dat het ontstoppen met een hogedruk geen uitkomst biedt. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat de riolering is aangekoekt met vetresten. In dat geval kunnen we uw riool ontstoppen door middel van het schoonvrezen met een spiraal. Deze spiraal sluiten we aan op een machine, waarmee we vervolgens van binnenuit aan de slag gaan.

De spiraalmethode gebruiken we onder andere veel bij het preventieve onderhoud van grote bedrijfskeukens of om een wc te ontstoppen. Allereerst koppelen we hierbij het sanitair los, zodat we goed bij de afvoer kunnen. We kijken waar de leiding verstopt zit en stoppen pas wanneer deze ontstopt is.

Inclusief grondige eindcontrole

Op het moment dat u contact met ons opneemt, komen we spoedig bij u langs om uw situatie te bekijken en te bespreken. Ter plaatse bepalen we wat de beste oplossing voor uw probleem is. We beschikken over een 10, 16, en 22 mm spiraal, zodat we in principe elk soort afvoer kunnen ontstoppen. Wilt u meer weten over onze hogedrukmethode? Hier leest u meer over hogedrukreiniging. Vooraf kunnen we een rioolinspectie inzetten om exact te achterhalen wat het probleem is. Zo komen we snel tot een passende oplossing. Na afloop spoelen we alles na, sluiten we alles aan en doen we nog een extra controle om te kijken of de complicatie echt is opgelost.

Wilt u meer informatie over onze rioolontstopping? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0347-351199. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Laat een bericht achter via het online formulier. Ook uw riool ontstoppen we met alle plezier.